REPORTAGE

Ik hou van schrijven. Maar ik hou ook van reizen. Ik loop graag de ondergaande zon tegemoet en ik hou van kennismaken met nieuwe mensen.

Daarom maak ik journalistieke reportages. Ik struin, gewapend met pen, papier en fotocamera, onze groene aardkloot af op zoek naar duiding en nieuwe inzichten. De wereld staat bol van de verhalen die even interessant als belangrijk zijn.

Die verhalen zijn soms ver van huis, maar ze liggen vaak ook om de hoek op straat. Ik drink even graag thee met nomaden op ijzige hoogvlaktes als een biertje met daklozen op de natte straten van Amsterdam. Ik interview even goed rocksterren in de backstageruimte van de Melkweg als ik een goed gesprek aanga met belangrijke politici. Ik wandel even graag een Nederlandse poldermoskee binnen als dat ik het internet afstruin op zoek naar informatie. Ik ben van veel markten thuis en geïnteresseerd in bijna alles.

En mijn talent is te huur. Neem dus contact op als ik iets uit moet zoeken. Dat heb ik immers al eerder gedaan voor bijvoorbeeld de Groene Amsterdammer, nrc.next, OneWorld of het Parool.

hansalsjournalist@gmail.com

06-10624069